7 de gener del 2008

Felicitats i endavant!

En la societat en què vivim, la formació és un tresor molt més valuós del que moltes persones creuen. Avui en dia factors com el coneixement i la preparació de les persones, i més dels i les joves, són essencials per poder aspirar a unes bones perspectives personals de futur.

Ara bé, tan necessària és la formació individual com la preparació col·lectiva. En una organització juvenil com són les JERC, la formació esdevé una eina bàsica per tal de crear discurs, per adquirir una base sobre la qual decidir les línies estratègiques i per fer front als adversaris polítics i de lluita a través dels arguments.

Mentre alguns sectors de la societat preuen la mediocritat enfront de la voluntat, el sacrifici, i l’afany de superació, des de les JERC-Ponent estem en la convicció de què si ens convertim en el jovent més preparat tindrem un factor més a favor nostre per aconseguir els objectius de la independència i justícia social.

Per tot això, felicito la secretaria de formació de les JERC-Ponent per la iniciativa d’aquest espai i encoratjo a tots els i les militants perquè facin d’aquest bloc, un portal de visita freqüent, i sobretot, que participin del debat dels temes plantejats i posin sobre la taula altres qüestions sobre les quals tractar.

Endavant sempre!

Marta Vilalta i Torres
Portaveu de les JERC-Ponent

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Endavant amb la nova executiva!!

Anònim ha dit...

Felicitats per aquesta excel·lent iniciativa!

Anònim ha dit...

Enhorabona! :)

Josep ha dit...

Moltes felicitats! Tant per la nova executiva com per l'idea del blog que em sembla molt bona per tal de potenciar el debat dins de l'organització. Molt bona feina!
Us desitjo molta sort (si la necessiteu, és clar)!

Josep Culí i Verdaguer